Näytä vastaamattomat viestit | Näytä aktiiviset viestiketjut Tänään on 18.12.2018 18:00

Keskustelualue 
 Keskustelualue   Aiheet   Viestit   Uusin viesti 
Ei lukemattomia viestejä Karasu-talo

Karasu-talo on lauman pyhä ja suojeltu rakennus. Lauman kokoukset ja johtajan tärkeät tapaamiset tapahtuvat tämän katon alla. Vaikka johtaja asuu talossa, hän ei aina kuitenkaan ole tavattavissa. Ulkopuolisia ei Karasu-taloon helpolla lasketa, siitä pitävät huolta vannoutuneet ovivahdit.

38

357

31.08.2018 13:06

London Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Kylä ja asumukset

Karasut asuvat paljolti samalla tavoin kuin hakuchotkin kooltaan vaihtelevissa rakennelmissa, jotka on rakennettu tummasta puusta. Eniten asumuksia ja asujia on aivan Karasu-talon läheisyydessä, sillä rajamaita lähinnä olevat rakennukset eivät turvallisuutensa puolesta sovi jokapäiväiseen elämiseen.
Kylän asumuksien seasta löytyy myös sairastupa, jossa haavoittuneet voivat hakea hoitoa lauman parantajilta.

205

2300

18.11.2018 17:11

Moth Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Vanha mänty

Tämä ikivanha, käppyräinen mänty sijaitsee lähellä Karasu-kylän keskustaa. Männyksi siinä on epätavallisen paljon oksia ja osa niistä sijaitsee niin alhaalla, että koira voi yltää hyppäämään niille. Oksat ovat paksuja ja ne on havaittu hyviksi makuu- ja kiipeilypaikoiksi. Männyn juurella on hyvä pitää kokouksia tai vaikka vain loikoa.

25

320

18.12.2017 02:13

Vespertilio Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Lampi

Lauman juomapaikkana toimii lampi, joka on aavistuksen erillään muusta kylästä. Se vastaa kooltaan miltei pientä järveä, pohjalta pulppuavien lähteiden ansiosta vesi vaihtuu ja pysyy raikkaana. Havumetsikkö suojaa aluetta.

48

662

04.11.2018 19:48

satsu Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Maanalaiset käytävät

Maan alle kaivetut ja paikoin puuparruilla vahvistetut käytävät tarjoavat salaisen käynnin Karasu-taloon ja sieltä ulos. Käytävät levittäytyvät verkostona kylän alle ja sisäänkäynnit on piilotettu huolella ympäröivään maastoon. Osa käytävistä on romahtanut tai joutunut veden valtaan, mutta taitavalle kulkijalle pimeät reitit tarjoavat mahdollisuuden liikkua kylässä näkymättömänä.

8

112

16.04.2018 20:37

Alaska Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Kuroda-talo (Kuroda)

Kylän syrjässä sijaitsee Kuroda-klaanin asumukset. Päätilat jakautuvat kahteen taloon, joista jälkimmäisessä Nijūmon -tyylisessä ja kaksikerroksisessa temppelissä klaanipäällikkö perheineen asuu. Palon jäljet näkyvät edelleen katon pohjoispuolella.
Kuroda-talon edessä on portaat kuistille ja taloa vartioi kaksi ovivartijaa. Ensimmäinen ja eritoten deshien harjoittelua varten suunniteltu temppeli avautuu heti näiden takana ja tästä voi kulkea kolmeen eri suuntaan - joko vasemmalle tai oikealle, joka vie suoraan pääasumukselle kairōja eli käytäviä pitkin. Kairōjen ulkoseunusta on umpinainen eli ulkopuoliset eivät näe korkeiden harjanteiden yli. Avoimelle sisäpuolelle on ripustettu lyhtyjä, kaitomosheja. Käytävien väliin jää japanilainen puutarha, joka koostuu lammesta, ylikulkusillasta, hokorasta eli pyhäköstä ja karesansuista eli japanilaisesta kivipuutarhasta sekä laatoitetuista poluista näiden kaikkien välillä. Kirsikankukkapuita kasvaa molemmin puolin pyhäkköä sekä satunnaisesti ympäri puutarhaa.

44

495

26.10.2018 10:08

Thapa Näytä uusin viesti


Viesti 
Käytössäsi olevat oikeudet eivät salli tämän alueen viestien lukemista.


Käyttäjätunnus:   Salasana:   Kirjaudu automaattisesti sisään.  Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Hyppää:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Muuta yksityisyysasetuksia