Näytä vastaamattomat viestit | Näytä aktiiviset viestiketjut Tänään on 10.12.2018 02:23Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 1 viesti ] 
Foorumin käyttö 
Kirjoittaja Viesti
Viesti Foorumin käyttö
FOORUMIN KÄYTÄNTÖJÄ
  • Foorumille rekisteröidytään pelaajan nimimerkillä. Käyttäjätunnuksia luodaan vain yksi/pelaaja, nimeä saa vaihtaa, mutta sen tulee olla hahmosi nimi.

  • Hahmosi täytyy olla hyväksytty foorumin uusien hahmojen hyväksyntäalueella ennen kuin rekisteröidyt foorumille. Et voi aktivoida käyttäjätunnustasi itse, vaan ylläpitäjä aktivoi sen sinulle mahdollisimman pian rekisteröitymisesi jälkeen - näin vältytään luvattomilta käyttäjiltä. Jos käyttäjätunnuksesi on aktiivinen, muttet pääse kirjautumaan sisään, poista selaimesi evästeet. Mikäli tästäkään ei ole apua, ota yhteyttä vieraskirjan kautta (muista mainita käyttäjätunnuksesi nimi). Ylläpito tarkistaa tilanteen.
  Ylimääräiset käyttäjätunnukset poistetaan.

  • Myös Clichéssä jo aiemmin pelanneen uudelleenliittyjän tulee hyväksyttää ensimmäinen hahmonsa foorumin hyväksyntäalueella, oli se sitten uusi tai vanha. Mikäli uudelleenliittyjän ensimmäinen hahmo on paluumuuttaja (eli hahmolla on pelattu jo aiemmin Clichéssä), sen ei tarvitse olla puhdasrotuinen shikoku tai kishu, mutta sen pitää kuulua Hakuchoon, Karasuun tai Ninkyo Dantaihin. Mikäli uudelleenliittyjä tulee takaisin täysin uudella hahmolla, hahmoa koskevat samat säännöt kuin muitakin ensimmäisiä hahmoja.
  Foorumillakin jokainen peleihin takaisin otettava vanha hahmo pitää tarkistuttaa hahmohyväksyjällä. Clichén henkilökunnalla on oikeus vaatia muutoksia sellaisiin vanhoihin hahmoihin, jotka eivät enää sovi roolipelin nykyisiin sääntöihin.

  • Hahmon esittely on postattava foorumille kahden päivän sisällä käyttäjätunnuksen aktivoinnista, muuten käyttäjätunnus poistetaan.


FOORUMIN TOIMINTOJA
  • Voit vaihtaa foorumin ulkoasua, se tapahtuu Omien asetuksien (foorumin yläpalkissa) Asetukset-valikon Käytettävä tyyli -pudotusvalikosta. Oletusulkoasun nimi on Avalon.

  • Avataren ja allekirjoituksen asettaminen tapahtuu niin ikään Omien asetuksien (foorumin yläpalkissa) kautta, Profiili-valikon alavalikoista. Niiden asettamiseen ei ole enää vähittäisviestimääriä.

  • Kuvan koodi:
  [img]Kuvan osoite[ /img] - poista välilyönnit.
  Mikäli omistat oman palvelimen, suositeltavinta on ladata kuvat sinne - tällöin säilytät itselläsi lähes täydellisen hallinnan, mitä kuviisi tulee (pystyt mm. poistamaan kuvasi Internetistä vaivatta ja heti niin halutessasi). Voit myös luoda oman Photobucket-tunnuksen ja ladata kuvat sinne. Muita kuvanhostauspalveluita ovat mm. TinyPic ja Imgur.

  • Linkin koodi:
  [url=Osoite, jonne haluat linkin vievän]Mitä haluat linkissä lukevan[/url]

  • Kuvalinkin koodi:
  [url=Osoite, jonne haluat kuvan vievän][img]Allekirjoituksessa näkyvän kuvan osoite[ /img][/url]

  • Muista lukea Ohjeet off-gameen ja foorumilla toimimiseen -boardin "Yleistä infoa roolipelistä ja foorumista" -topic läpi. Myös muihin kyseisen boardin aiheisiin kannattaa tutustua.


05.09.2018 10:45
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi   [ 1 viesti ] 

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Hyppää:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Muuta yksityisyysasetuksia