Näytä vastaamattomat viestit | Näytä aktiiviset viestiketjut Tänään on 10.12.2018 02:23Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 1 viesti ] 
Laumattomat ja menneet ryhmittymät sekä klaanit 
Kirjoittaja Viesti
Viesti Laumattomat ja menneet ryhmittymät sekä klaanit
LAUMATTOMAT JA MENNEET RYHMITTYMÄT
  Karasun ja Hakuchon välissä eli pitkään kolmas, sekalaisesta joukosta muodostunut lauma. Se koetti pysytellä puolueettomana, mutta lopulta päälaumat kokivat enkeleiksi kutsutut koiraeläimet uhaksi itselleen ja tuhosivat koko lauman. 
  Kuro Tenshiä johtivat aikanaan Sergei, Hyôzan, Snape, Bagaraatan, Verily, Lunei, Nanook, Lông Wâng, Branco, Chinerna ja Yar'eth "Surukuvio".

  Laumattomat elävät vailla lauman suomaa turvaa. Ne voivat liikkua lähinnä puolueettomilla alueilla, mutta ovat harvoin niilläkään turvassa, sillä ne sijaitsevat päälaumojen reviirien välissä. Sotatantereella eläessään ne joutuvat usein joko väistelemään muiden taisteluita tai osallistumaan niihin, joten lepopaikkaa on vaihdettava jatkuvasti. Riistan saanti vaihtelee, ja metsästäminen yksin voi olla hankalaa, sillä laumaton ei aina voi luottaa edes toiseen laumattomaan.
  Päälaumoihin kuuluvat koirat suhtautuvat laumattomiin yleensä epäillen tai aggressiivisesti. 

  Akimotossa tunnettuja ryhmittymiä olivat myös Krzysztofin johtama Edenin Käärmeet, Gilchristin Hunterit ja Altairin Samurait.

KLAANIT
  Kauan toimineissa laumoissa on ajan myötä muodostunut tiiviitä sukulinjoja tai saman aatteen omaavia koiraryhmiä. Näitä ryhmittymiä kutsutaan klaaneiksi. Ne ovat ehkä kuuluneet lauman erikoisjoukkoihin, osaavat jonkun erikoistaidon tai vaalivat tiettyä sukulinjaa. Klaaneilla on omat klaanipäällikkönsä, vaikka ne vastaavat aina viime kädessä lauman johtajalle. Klaanien sisällä on usein näiden historiaan liittyviä sääntöjä, rajoituksia ja tarkka hierarkia. Ne toimivat itsenäisesti, mutta lauman sääntöjen rajoissa - niillä on usein omat tukikohtansa, joissa jäsenet voivat elää keskenään.
  Suurimmalla osalla klaaneista on oma battoga, erikoisisku, jonka vain klaanin jäsen voi oppia.
  Karasun ja Hakuchon sisällä elää yhä muutamia klaaneja, jotka ovat omistautuneita omille aatteilleen. Jotkut klaaneista elävät lauman keskuudessa näkymättöminä pitämättä meteliä olemassaolostaan, mutta jotkut toimivat hyvin näkyvästi. Osa vanhoista klaaneista on kokonaan lopettanut aktiivisen toimintansa, mutta vanhojen sukuhaarojen edustajia voi yhä löytyä tavallisen kansan keskeltä.

Karasun klaanit
  • Hamazon - Hamazon on naaraista koostuva klaani, joka on hiljalleen nostanut päätään lauman keskuudessa. Hamazonit asuvat Punapuumetsässä. Klaaniin voi liittyä ulkopuolinen, mikäli täyttää klaanin odotukset.
  • Kuroda - Kuroda on vanhoillinen klaani, joka noudattaa tarkkaa soturietikettiä. Kurodat koulutetaan käyttämään kolmea eri asetta. Klaani asuu Kuroda-talossa lähellä Karasu-kylää.
  • Tiikeriklaani - Tiikeriklaani on vanha klaani, joka on tarkka sukulinjoistaan. Jäsenet tunnistaa raidallisesta turkista. Tiikeriklaanin jäsenet kärsivät kirouksesta, joka oireilee täydenkuun aikaan. Klaani asuu syrjässä Toravuorilla, salaisessa piilopaikassaan.
  • Verinen suku - Veriset on vanha yhteisö, joka tunnetaan erikoisesta verenhimostaan. Klaani on alkanut taas nostaa päätään uuden klaanipäällikkönsä johdolla. Klaanilla ei ole omaa erityistä asuinpaikkaa.

Hakuchon klaanit
  • Dekishi - Dekishi on erityisen hyvästä uimataidosta tunnettu vanha klaani, joka on elänyt viime vuosina hiljaiseloa. Klaani on nostanut jälleen päätään uuden klaanipäällikön myötä. Dekishit asuvat vesiputouksen takana sijaitsevassa luolassa, Rahkossa, jonne vain dekishit pystyvät uimaan.
  • Haika - Haika on vanha klaani, joka eli pitkään hiljaiseloa, mutta on voimistunut viime aikoina. Klaanilla on omia rituaaleja ja uhrauksia, joita jäsenet suorittavat klaanin ensimmäiselle johtajalle. Haikalla ei ole omaa erityistä asuinpaikkaa.
  • Mindanao - Mindanao on vanha klaani, jonka jäsenillä on harjas. Harjaksen takia jotkut eivät katso näitä puhdasverisiksi. Mindanaot ovat vanhoillisia ja taikauskoisia. Jäsenet asuvat eristyksissä Harmaahuippujen takana.
  • Mjollnir - Mjollnirit ovat ulkopuolelta tullut klaani, joka tunnetaan lauman keskuudessa seppäklaanina. Suurinosa jäsenistä oli susia, mutta nykyään rotukirjo on laajempi ulkopuolisten liityttyä klaaniin. Sepillä on oma kykynsä muun muassa rakentaa haarniskoja tai aseita. Jäsenet asustavat kylässä Pajallaan.

Ninkyo Dantain klaanit
  • -

Akimotossa tunnettuja klaaneja olivat myös Karasun Airuet, Hakuchon Zangard sekä Ninkyo Dantain Herättäjät sekä Domini canes.


05.09.2018 10:49
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi   [ 1 viesti ] 

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Hyppää:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Muuta yksityisyysasetuksia