Näytä vastaamattomat viestit | Näytä aktiiviset viestiketjut Tänään on 23.01.2019 09:48

Keskustelualue 
 Keskustelualue   Aiheet   Viestit   Uusin viesti 
Ei lukemattomia viestejä Kalastajakylä

Karasun toissijaisena kylänä toimiva Kalastajakylä on uimaetäisyyden päässä merenrannasta. Nousuveden aikaan sinne on mahdoton päästä, sillä kylä on rakennettu korkeiden puupalkkien varaan ja talojen alla olevat portaat ovat liian korkealla. Laskuveden aikaan veden alla olevien paalujen kautta on mahdollista hypätä portaille. Merivirrat ovat myös vaihtaneet suuntaa - aiemmasta poiketen kylälle asti kulkee talvisin jääpinta. Lautat saattavat kuitenkin olla petollisia ja pudottaa varomattoman karasun jäiseen veteen.
Taloissa on puu- tai saviseinät, puulattiat ja bambukatot. Jokaisen majan ympärillä kulkee terassi, jolta taas pääsee talojen välillä kulkeville silloille. Osa silloista ja taloista on romahtanut tai sortunut.

21

248

27.02.2018 15:22

Anna Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Korppien dojo

Dojo on Karasu-kylän läheisyydessä sijaitseva harjoittelupaikka taistelutaitojen hiomiseen ja opetteluun. Suuressa, tummassa puurakennuksessa on laajat sisätilat harjoitushalleineen ja aseiden säilytystiloineen. Harjoittelua tehostamaan voi siis lainata esimerkiksi puisia keppejä, miekkoja ja nunchakuja. Dojon ulkopuolella maahan isketyt puuparrut sopivat hyvin tasapainoharjoitteluun.

61

692

25.10.2018 16:27

Fuppe Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Korppien hautausmaa

Jo ammoisista ajoista lähtien tämä paikka on ollut karasuille pyhää maata, johon vainajat lasketaan lepoon. Paikka sijaitsee hieman syrjässä Havumetsikön takana alueella, jossa maasto on tasaista ja harvat puut kitukasvuisia. Korppien hautuumaa on yleensä synkähkö ja nimikkoeläimiensä asuttama. Karasut puolustavat tätä aluetta kuin omaa henkeään.
Keskellä hautausmaata pienellä mäellä kasvaa kaksi puuta, joiden juurelle lauman edesmennyt johtaja Chara on puolisonsa Samanielin kanssa haudattu.

17

211

24.09.2018 18:10

Fuppe Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Tyrmät - Karasun vankila

Karasujen alueella vangitut viholliset viedään maanalaisiin, kellarimaisiin huoneisiin. Lattia, katto ja seinät ovat kaikki kiveä. Pienempiä tyrmiä on useita, mutta ne kaikki yhdistyvät yhteen suureen halliin suoraan sisäänkäynnin takana. Tyrmät ovat pimeitä ja kiviseinien läpi tihkuu usein vettä ympäröivästä maaperästä.
Tyrmien lisäksi täältä löytyy kidutuskammio aseineen.

34

415

13.10.2018 19:50

satsu Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Havumetsikkö

Hieman kylästä tuonnempana kohoaa tumma havumetsikkö, joka on melko tiheään kasvanut ja kostea maalajiltaan. Täältä harvemmin löytyy riistaeläimiä, mutta hyvällä onnella koira saattaa löytää itselleen peuran tai jonkin pienemmän saaliin, joista yleisimpiä ovat erilaiset kanalinnut.
Havumetsikön, Ruohoaukean ja Punapuumetsän rajoilla maa on paikoitellen vajonnut, sillä pinnan alla risteilleet maanalaiset käytävät ovat romahtaneet.

75

931

03.09.2018 21:38

Fuppe Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Ruohoaukea

Tämän laajahkon, raukean alueen keskellä on osittain aluskasvillisuuden peittoon jääneitä siirtolohkareita. Niiden lomassa on suuri, unohdettu kivipaasi, jonka kyljissä on muinaiskielistä kirjoitusta. Paikalta on hienot näkymät Havumetsikköön, joka ilta-auringon valossa maalautuu verenpunaisiin sävyihin. Kivipaasi ja sen ympäristö on karasuille pyhä alue, jonne lauman perustajankin kerrotaan aikanaan päättäneen askeleensa.
Havumetsikön, Ruohoaukean ja Punapuumetsän rajoilla maa on paikoitellen vajonnut, sillä pinnan alla risteilleet maanalaiset käytävät ovat romahtaneet.

29

350

04.08.2018 13:13

Bam Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Punapuumetsä

Vanhat ja korkeaakin korkeammat punapuut halkovat osaltaan Karasun alueita, vaikkakin luontoäiti on verottanut metsää vuosien aikana roimasti. Tämä paikka kuitenkin tarjoaa suojelusta ja hyvän harjoituskentän sitä tarvitseville. Se sijaitsee Suuren rajan läheisyydessä, joten reunimmaisista puista on hyvä tarkkailla naapurilaumojen rajoja.
Havumetsikön, Ruohoaukean ja Punapuumetsän rajoilla maa on paikoitellen vajonnut, sillä pinnan alla risteilleet maanalaiset käytävät ovat romahtaneet.

64

830

05.06.2018 18:54

Thapa Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Kuollut metsä

Karasun raja-alueilla sijaitsee tämä rumien, kitukasvuisten puiden ja korppilintujen asuttama metsänpalanen, joka jostain tuntemattomasta syystä on täysin kasvukelvotonta millekään elävälle. Metsän yllä leijuu sankka sumuverho. Aluskasvillisuutta täällä ei ole.
Nykyisin jo hajonneen Serpentes-ryhmittymän kerrotaan pitäneen aikanaan kokouksia Kuolleessa metsässä.

17

207

10.09.2018 19:27

Siru Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Metsäaro

Laakea, heinämainen ja karu metsästystalue Karasun alueiden koillisosissa omaa pieniä metsäsaarekkeita ja pensastoa, joka houkuttelee suuria vaeltavia kasvinsyöjälaumoja puoleensa etenkin syksyisin ja keväisin. Aro ei pääty karasujen reviiriin niin alueella voi toisinaan olla kahakoita lähimmäisen naapureiden dantaikojen kanssa.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Ruusutarha

Niemimaalla tapahtunut maanjäristys toi mukanaan kummallisia uudistuksia, joista yksi on tämä. Laguunin ja Punapuumetsän läheisyyteen ilmaantui kuin tyhjästä villiruusujen punaisessa värissä hohtava tarha, joka kukoistaa siitä huolimatta, että puuskittainen merituuli yrittää nujertaa kukkia. Ruusutarhan keskellä kasvaa suuri lehtipuu, jonka rungosta voi erottaa kahden koiran hahmot.

25

317

04.04.2018 14:13

Fuppe Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Hylätty luostari

Ihmiset ovat jättäneet alueelle jälkeensä vanhan luostarin. Täällä kerrotaan tapahtuvan yliluonnollisia asioita, mutta lienevätkö huhut ainoastaan mielikuvituksen tuotetta? Rakennuksen ympärillä on lähestulkoon romahtanut kivimuuri ja muurin varjeluksessa villiintyneitä istutuksia. Rakennukseen kuuluu matala torni muutamine korkeine, kapeine ikkunoineen ilman luukkuja tai lasia. Rakennukseen kuuluu myös suuri sali, joka niin ikään kielii tarinoita vuosikymmenien ajalta.

10

139

05.06.2017 18:02

Siru Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Merenranta

Karasun alueet loppuvat mereen, joka avautuu sinisenä ja seesteisenä silmille. Rantahiekka on kesäisin lämmintä ja mukavaa kävellä. Talvisin muutama koira saattaa eksyä jäätikölle asti, vaikkei meri suinkaan jäädy kokonaan eikä jääkuoreen ei ole luottaminen.

23

264

26.10.2018 10:30

Moth Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Valaslaguuni

Valaslaguuni ei erkane aidosti merestä, mutta ollessaan liki kokonaan kallioiden suojaama ja rauhaisa, se on saanut ansaitusti lisänimensä. Vesiraja on pelkkää pehmeää hiekkaa, mutta sitä reunustavat jyrkät, vaikeakulkuiset kalliot. Alueella usein liikkuvat eläimet ja koirat ovat löytäneet kivikon seasta itselleen polkuja. Huolimatta meren jäätymisestä Valaslaguuni pysyy usein ainakin osittain sulana, syy saattaa olla maan alta pulppuavat virrat. Toisinaan rantaan eksyy miekkavalaita, jotka ovat olleet matalilla vesillä hyljejahdissa.

17

184

29.01.2018 16:55

Ildar Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Karstimaa

Karstimaa on kallioluolaston lähettyvillä esiintyvä teräväkivinen labyrintti, jonka alle on vuosikausien saatossa muodostunut maanalaisia onkaloita, joista osa on täyttynyt osittain vedellä. Alueella on vähän riistaa ja maasto voi olla vaarallista ja ennalta-arvaamatonta kulkea kokeneellekin koiralle sortuma,- tai hukkumavaaran vuoksi. Tyhjät onkalot voivat houkuttaa etenkin talvisin karhuja horrostamaan niissä. Onkalot antavat kumminkin hyvän piilopaikan suuremmallekin väelle ja sisäänkäyntejä voi löytää pitkän matkan varrelta.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Läntiset Toravuoret

Karasun Tiikeriklaanin salaisten reittien tultua selville tiikerit vetäytyivät tiukemmin Läntisille Toravuorille ja vartioivat aluetta tiukasti. Täällä ei ole helppo kulkea tulematta huomatuksi. Tiikerin Piilon lisäksi alueeseen kuuluu monia erikoisia luonnonilmestyksiä. Pääosin alue on kuitenkin karua ja kokemattomalle vaikeakulkuista, huipulle kiipeämiseen saattaa helposti kulua kokonainen päivä.

36

442

15.09.2018 17:17

Siru Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Ikikanto (Hamazon)

Klaanilla on oma tukikohtansa Punapuumetsässä, lähellä Valaslaguunia. Ne ovat pesiytyneet Punapuiden onttoihin runkoihin korkealle maanpinnan yläpuolelle.
Klaanin suuri salaisuus on niiden korkealla sijaitseva Ikikanto. Tämä on valtava, tasaisesti katkennut punapuu, joka muodostaa leveimmistä paikoista miltei 8m leveän tasanteen. Hedelmälliset voivat viettää tasanteella aikaa pentujensa kanssa, ja tasannetta käytetään myös pentujen kouluttamiseen. Mahdolliset juhla-ateriat ym. voidaan myös järjestää täällä.

46

456

15.06.2018 15:04

Bam Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Tiikerin Piilo (Tiikeriklaani)

Tiikerin Piilo, Tiikeriklaanin muulta maailmalta salattu asuinsija, on Toravuorilla sijaitsevan suuren luolastosokkelon muodostama labyrintti. Sisäänkäynniltä johtaa käytävä suurehkoon, aukiomaiseen tilaan, joka on tiikereiden yleinen kokoontumispaikka. Pääsalista taas johtaa useita käytäviä tiikerien asuinluoliin. Maanalaisia kulkureittejä valaisevat paikoittain hohtavat kivet ja sienirihmastot. Piiloon kuuluu myös vuoristopurojen muodostama juomapaikka, joka on osittain taivasalla.

85

909

15.06.2018 14:58

Bam Näytä uusin viesti


Viesti 
Käytössäsi olevat oikeudet eivät salli tämän alueen viestien lukemista.


Käyttäjätunnus:   Salasana:   Kirjaudu automaattisesti sisään.  Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Hyppää:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Muuta yksityisyysasetuksia